Transport Services

FlexTT biedt uw onderneming meer dan transport en koeriersdiensten. FlexTT biedt namelijk een totaal aanbod van transport-, onderhouds- en installatiediensten op het gebied van technologie.  

De naam: FlexTT (Flexibel Techniek Transport) geeft de mate van flexibiliteit reeds aan. Door op flexibele wijze een combinatie te leveren tussen het transporteren en installeren van uw producten, bieden wij u de mogelijkheid uw klanten of filialen een volledige service aan te bieden. 

Onderstaande bedrijfsactiviteiten illusteren hoe FlexTT waarde kan toevoegen aan de bestaande klanten en wellicht uw organisatie. Uiteraard kijkt FlexTT ook graag naar transport- en installatievraagstukken van uw organisatie die hier niet vermeld zijn. 

Pick-up & return
Deze vorm van transport en installatie vindt veel plaats in de
kopieer- en printerbranche. Zowel in de zakelijke- als consumentenmarkt worden kapotte machines bij de klant opgehaald, instore gerepareerd en wederom afgeleverd bij de klant. Waarin verschilt FlexTT? FlexTT zorgt niet alleen voor de transportbewegingen, maar sluit het apparaat ook weer aan en overtuigt zich ervan dat alles goed werkt. Zo kan uw klant direct weer aan de slag.  

Service op locatie
Veel organisaties met een groot portfolio van producten voeren op regelmatige basis kleine modificaties uit aan de producten. Deze modificaties worden op locatie uitgevoerd. Waarin verschilt FlexTT? FlexTT werkt met jonge en technische werknemers. Zo bespaart u t.o.v. uw huidige monteurs al gauw 25,- euro per uur terwijl u er toch zeker van bent dat de werkzaamheden naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Transport en koeriersdiensten
Uiteraard vindt u ook de basic transport- en koeriersdiensten bij FlexTT. FlexTT beschikt over alle benodigde voertuigen en mensen om uw producten op de juiste locatie af te leveren. Waarin verschilt FlexTT? U kunt uw opdracht online doorgeven, een bevestiging volgt direct per e-mail bij ontvangst en de administratieve afhandeling gaat middels een digitale factuur. 

Voorraadbeheer en inventarisatie
FlexTT is ook actief op het gebied van voorraadbeheer op locatie. Een uitstekende combinatie tussen de installatie en opslag en een structurele levering zorgen ervoor dat u altijd kunt beschikken over de benodigde goederen. Naast enkel de aflevering en opslag van de producten beschikt FlexTT ook over de middelen om deze producten voor u te installeren of er andere technische handelen mee uit te voeren. Dit voor bijvoorbeeld eigen gebruik, displays of andere doeleinde. FlexTT biedt u één aanspreekpunt en zeer concurrerende tarieven!

Service op maat
Naast bovenstaande diensten past FlexTT haar service graag aan op uw wensen. Zo verzorgen wij voor een grote telecomketen in Nederland een aangepaste dienst voor haar kantoormachines. In geval van een storing wordt deze online bij FlexTT aangemeld. FlexTT transporteert dan direct een vervangende machine uit eigen voorraad naar de locatie van storing en wisselt de machine op locatie om. Na een uitvoerige test van het geplaatste apparaat neemt FlexTT de defecte machine mee terug. Hierop verzorgt FlexTT de aflevering op een reparatielocatie en neemt een nieuwe machine als achtervang mee. Speerpunten hierbij zijn: een reactiesnelheid van 8 uur en een oplossingsgerichte service in de winkel van de klant. Zo is de klant ervan verzekerd dat haar personeel in alle filialen altijd door kunnen werken. Dit voorkomt omzetdalingen door niet werkende apparatuur, zo verdient de snelle service van FlexTT zich razendsnel terug!

FlexTT gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.