Over FlexTT

FlexTT biedt u jaren ervaring vanuit een jonge en flexibele organisatie in een nieuw concept: FlexTT. Eén aanbieder voor zowel transport als installatie van uw producten vanuit ervaring, kennis en snelheid.

Ontstaan
FlexTT is voortgekomen vanuit specifieke behoeften binnen de technische servicemarkt. Iedere koeriersdienst kan een pakketje van A naar B brengen. Maar waar andere stoppen gaat FlexTT verder, door te zorgen voor een correcte overdracht, ruil, controle, installatie of andere hoogwaardige handeling. Juist die extra service bij de klant is de basis van ons bedrijf. Met de service van FlexTT wordt uw product niet enkel afgeleverd, maar wordt uw technische product geheel naar wens van de klant geïnstalleerd, geruild, gecontroleerd of op enige andere wijze verder behandeld. In tijden van steeds toenemende concurrentie biedt FlexTT uw organisatie zo een uitstekende mogelijkheid om u te onderscheiden van andere bedrijven, doordat uw servicegraad hierdoor altijd in stand kan blijven.

Wat staat centraal?
Bij FlexTT draait het maar om één ding: een werkend technisch product bij uw vestigingen of uw klanten. Wij weten namelijk als geen ander dat een altijd werkend product verder gaat dan een onderdeel afgeven bij de voordeur. Juist die extra kennis en ervaring zorgen ervoor dat we pas weggaan als uw klant tevreden is. FlexTT werkt zo niet alleen voor u, maar ook voor uw klanten! Dit alles doen wij in vorm van verschillende, flexibele diensten, kijk voor het volledige aanbod op services.

Wat vindt FlexTT belangrijk?
Onze bedrijfsfilosofie draait om bereikbraaheid en service. Hou het simpel. Wees altijd bereikbaar, altijd beschikbaar. Zorg voor oplossingen, niet voor nog meer problemen. FlexTT gelooft dan ook niet in kantoortijden, ingewikkelde procedures of papieren rompslomp. Bij FlexTT werken wij mobiel en digitaal, hebben we korte reactietijden en zijn we vooral altijd bereikbaar en inzetbaar. Tevens kunt u uw opdrachten direct online bij ons invoeren, we zorgen voor een perfecte uitvoering en zorgen zonder uitstek voor een digitale bevestiging en factuur. Want waarom zouden we in verouderde systemen blijven hangen?

Waar is FlexTT gevestigd?
Het werkterrein van FlexTT is onbegrensd. Wij opereren vanuit Amersfoort, door deze centrale ligging kunnen wij flexibel en snel door heel Nederland onze klanten bedienen. Waar uw klant of filiaal dan ook is gevestigd, we staan razendsnel voor de deur met materiaal, kennis en ervaring.

Voor wie werkt FlexTT?
Wij werken voor grote technologische ketens, zoals bijvoorbeeld The Phone House. Het merendeel van onze klanten heeft een organsisatie met filialen door heel Nederland of verleent service aan landelijke winkel- of bedrijjfsketens. Daarnaast hebben we ook ervaring met sterk gespecialiseerde concepten, waarbij snelheid en technische inzet van belang is en komt het ook voor dat we ingezet worden voor 1-op-1 projecten.